Uw elektricien in en om huis

Elektrotechniek draait om alles waar een stroomdraad aan zit. Kijk om u heen en zie hoeveel apparaten en voorzieningen in en om huis afhankelijk zijn van elektriciteit. Verlichting, verwarming, inbraak- en brandbeveiliging, uw computer, kabelaansluiting (CAI) en ga zo maar door.

Energiezuinig en duurzaam

Elektrotechniek is belangrijk en wordt alleen nog maar belangrijker. Er komen steeds meer slimme oplossingen voor alledaagse dingen. Om op weg naar huis uw verwarming bijvoorbeeld aan te zetten, afstandbediening voor licht, zonwering en bewakingscamera’s, airconditioning. En om verstandig om te gaan met energie. Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn voor u net zo belangrijk, zeker nu energieprijzen stijgen.

Vakmanschap en service

Voor slimme oplossingen, energiezuinigheid, maar vooral voor een elektricein waar u op kunt vertrouwen,nu en in de toekomst, is ETB Balk BV in Bemmel uw partner. U, uw gezin, uw huis verdienen professionaliteit en deskundigheid. Geen geknoei met elektriciteit, dat is onveilig en vaak onverzekerd! Met 20 medewerkers staan wij voor uw klaar: voor een compleet nieuwe installatie, verbetering of uitbreiding, voor storing, onderhoud en advies. Neem contact met ons op.