Ruim 50 jaar succesvol

Elektrotechnisch Installatiebureau Balk BV combineert ruim 50 jaar ervaring met innovatie. We zijn de vertrouwde elektrotechnisch specialist voor bedrijven, utiliteit, particulieren, architecten, projectontwikkelaars, instellingen en overheid. Opdrachtgevers kiezen voor ETB Balk BV omdat we de vakkennis hebben, van aanpakken weten en omdat we meedenken over elk project en elke opdracht.  We beheersen de techniek. Maar techniek is nooit het uitgangspunt. Het gaat erom wat u wilt en waar u zich prettig bij voelt.

Service en betrokkenheid

We onderscheiden ons met name in service. Een project is pas klaar als u tevreden. Bovendien zijn we in staat om eventuele storingen direct op te lossen. U heeft altijd te maken met onze deskundige en goed opgeleide medewerkers. Geen anonieme storingsdienst, maar betrokken specialisten die snappen wat voor u belangrijk is.

Vakmanschap en moderne technologie

Elektrotechnisch Installatiebureau Balk BV werd in 1960 opgericht door de Andries Balk. In 1974 trad de huidige directeur Willie Ratering in dienst en in 1988 werd hij eigenaar van ETB Balk BV. In  1991 vestigde het bedrijf zich op de huidige locatie, De Plak 54 in Bemmel. Willie Ratering vormt de schakel tussen gedegen vakmanschap en moderne technieken. Hij maakte van ETB Balk BV een hedendaagse elektrotechnische onderneming met beide benen in de moderne technologie, zonder de basis van het bedrijf te verliezen: betrouwbaarheid, deskundigheid en perfecte service.