Calculator/werkvoorbereider

Als calculator / werkvoorbereider maakt u zelfstandig calculaties van bestek tekening of een geheel eigen ontwerp. U dient de calculatie te kunnen aanvullen met de opname van het werk en het aanvragen van diverse onderaannemers.Tevens maakt u de offertes. Na een opdracht start u de werkvoorbereiding op en controleert u de tekeningen. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het maken van afroepschema’s, planningen en projectbewaking.

Functieprofiel:

Wij zoeken een zelfstandig persoon met een afgeronde vakgerichte opleiding op MBO-niveau die het een uitdaging vindt om calculaties te maken van nieuwbouw-, verbouw-,renovatie- en onderhoudsprojecten. U heeft aantoonbare kennis van en ervaring met Syntess en minimaal 3 jaar ervaring als calculator /werkvoorbereider in de elektro-installatietechniek. Materialenkennis is een must. U heeft kennis van elektrotechnische voorschriften in Nederland. Tevens heeft u voldoende kennis van en ervaring met computerprogramma’s zoals  Word en Excel. Uw zelfstandige instelling komt tot uiting in het oppakken van werk waar anderen het werk nog niet zien. U bent woonachtig in deze regio en u heeft een flexibele instelling, bent gedreven van aard en geen 8-5 mentaliteit. U bent in het bezit van rijbewijs B(E), VCA-diploma is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fijne werkomgeving met ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO installatiebedrijf Uneto-VNI

Reageren

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer W.J. Ratering telefoon 0481-461478. Uw reactie kunt u binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie richten aan:

Elektro Technisch Installatiebureau Balk b.v.

t.a.v. de heer W.J. Ratering

De Plak 54 -  6681 DP  Bemmel. 

Uw reactie kunt u ook mailen naar: balk.bemmel@etb-balk.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld