Elektrotechniek in dienst van uw bedrijf

ETB Balk BV is al jaren de vertrouwde elektrotechnische specialist voor bedrijven in elke branche. Van MKB tot multinational, van kantoor tot fabriek: als erkend installateur zorgen wij ervoor dat u kunt vertrouwen op elektriciteit en elektrotechnische voorzieningen. En we zijn uw partner voor efficiëntere, energiezuinigere en slimmere elektrotechnische oplossingen. Ons vakmanschap en onze service staan in dienst van uw doelstellingen.

Ontwerp, installatie, onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in alle toepassingen van elektrotechniek. We ontwerpen, installeren en onderhouden complete installaties en deeloplossingen. Bij renovatie, vernieuwing en verbouwing zorgen we voor uitbreiding en aanpassing van bestaande installaties. We voeren onderhoud uit, staan klaar om storingen snel en goed op te lossen (direct respons) en voeren periodieke en preventieve controles uit.  We zijn gecertificeerd om installaties en gereedschappen te keuren.

Hoofdrol voor service

Inbraakbeveiliging, noodverlichting, klimaatbeheersing, airconditioning, brandbeveiliging, observatiesysteem, datanetwerken en telecom: als gecertificeerd installatiebureau met 20 ervaren en gespecialiseerde medewerkers voeren we elke opdracht en elk project vlekkeloos uit. Technisch perfect, met een hoofdrol voor service. ETB Balk BV vertaalt uw doelstellingen, wensen en mogelijkheden naar betrouwbare elektrotechnische voorzieningen.