Airconditioning en klimaatbeheersing

Een constante aangename temperatuur komt het comfort ten goede. Airconditioning is dan ook niet meer alleen te vinden in winkels, bedrijven en horeca, maar ook steeds meer in woningen. Een prettig klimaat in woonkamer en slaapkamers maakt wonen, leven en slapen plezieriger.

In huis en op het werk

Klimaatbeheersing in bedrijven en kantoren verhoogt het werkplezier en de  productiviteit. Te warm of te koud leidt tot verminderde concentratie en lagere productie. Met een goed klimaatbeheersingsysteem zorgt u voor een prettige werkomgeving. Met airconditioning biedt u uw medewerkers bescherming tegen temperatuursverschillen en lage luchtkwaliteit. Een goede airco betaalt zichzelf terug in terugdringing van verzuim en verbeterde werkhouding.

Breed aanbod, professionele installatie

ETB Balk BV heeft ervaring in alle disciplines in klimaatbeheersing. We bieden een breed aanbod aan airconditioningsystemen met een zeer laag geluidsniveau, lange levensduur en eigentijds design. Uiteraard zorgt ETB Balk BV ook voor de professionele installatie, voor onderhoud en voor directe actie bij eventuele storingen.

Projecten

  • Geen projecten gevonden